lunes, 6 de diciembre de 2010

Jean-Baptiste Lamarck

Lamarck va nàixer a Bazentin (França), i va pertanyer a una familia de l’aristocràcia, encara que no influencià amb el seu treball. Va desenvolupar els seus estudis a París, i va destacar a les ciències naturals, sobretot en la biologia, de la que va fer ús del seu terme per primera vegada. Va presentar la teoria de l’evolució biològica, encara que no fóu acceptada en la seua època, i va tindre problemes amb les persones de posicions creacionistes. També va publicar el llibre “Philosophie zoologique” l’any 1809, a França.
Les idees de Lamarck van ser influenciades per alguns il·lustrats, però no foren influenciades per cap associació científica en la que ell formara part, ja que no formà part de cap associació. D’ell si que es va influenciar altre bioleg anomenat Darwin.
A l’actualitat encara perduren alguns dels seus descobriments, com l’ús del terme biologia, i la paleontologia dels invertebrats, però la seua gran obra, que és la teoria de la evolució biològica, no ens ha deixat cap herència a l’actualitat, perquè no es van poder explicar algunes de les seues afirmacions.


Ernest Chust, Óscar Salcedo, Pau Mendoza i Maria Garulo.

2 comentarios:

  1. Falta el resum sobre la Il.lustració a partir de les activitats de Kant en una entrada i la part de la pel.lícula d'Etica. On està tot?

    ResponderEliminar
  2. No hem tingut classe però no vos podeu quedar endarrerits... Heu de fer un major esforç però se vos estan donant més hores.

    ResponderEliminar