jueves, 19 de mayo de 2011

Entrevista a Dolores Puchalt Fuertes (àvia d'Ernest)

Som Ernest Chust y Yeray López de 4t ESO-C y hem fet aquesta entrevista per a l'assignatura d'ètica, a Dolores Puchalt Fuertes, l'àvia d'Ernest, perquè va viure l'època en la que les dones estaven un poc discriminades i ens agradaria veure el punt de vista d'una dona d'aquella època, respecte a la discriminació de les dones.
Así us deixem amb l'entrevista:



En conclusió, segons el que ens a respost Dolores Puchalt Fuertes, les dones de abans no tenien quasi cultura, no anaven quasi a l'escola, no hagueren pogut tindre càrrecs polítics de poder, treballaven a casa sense ajuda dels homes, no tenien dret a l'educació sexual, i a més estava molt mal vist que fóren homosexuals. Segons el punt de vista de Dolores, pel que pareix a l'entrevista, les dones per a ella estaven prou discriminades, no tenien quasi drets. L'únic que podien fer sense cap problema era, parlar amb les amigues de les coses que passaven al barri, o al poble. Menys mal, que les dones ja poden gaudir de tots aquests drets dels que careixien, i crec que ja viuen com deuen de viure, amb una societat amb igualtat de gènere.

1 comentario:

  1. Fantàstica l'entrevista i com no l'entrevistada. Moltes gràcies per a ella de la meua part. Bon treball xics, encara que ja vos he dit que les conclusions eren en comú. No hi ha grans diferències entre la informació de dones i homes sobre el tema. Ho tinc en compte a l'hora de valorar.

    ResponderEliminar