jueves, 19 de mayo de 2011

Entrevista a Jose Miguel López García (avi de Yeray)

Som Ernest Chust y Yeray López de 4tESO-C i hem fet aquesta entrevista per a l'assignatura d'ètica a Jose Miguel López García, l'avi de Yeray, perquè aquest home va viure a l'època en que es discriminava a les dones, i per a canviar, hem elegit, envés de fer aquesta entrevista a altra dona, hem decidit fer l'entrevista a un home que també va viure aquella època i pot opinar d'ella.
Así us deixem amb l'entrevista:



En conclusió segons el que ens diu Jose Miguel López García, les dones abans, no tenien quasi dret a donar la seua opinió, feien les feines tant del camp com les de casa, ja que els homes de les feines de casa no feien res, i també les dones no tenien cap dret a l'educació sexual, i de vegades no tenien ni la mínima idea de el que era el sexe. Però també ens diu que en alguns casos teníen avantatges, com en l'homosexualitat, no perquè s'admitira que les dones fóren homosexuals, sinó perquè la gent no dubtava que les dones fóren homosexuals, pensaven que eren molt amigues ja que les dones entre elles són molt carinyoses. Altre avantatge que tenien les dones, era que per ser dones les tractaven de forma diferent, no tant estrictament com als homes. Però la sort que tenim és que ara a l'actualitat, les discriminacions cap a les dones, com el no poder expresar l'opinió, no tindre dret a l'educació sexual i també que els homes no ajuden en les feines domèstiques, ja no existeix quasi res, perquè ara pense que ja hi ha igualtat de gènere, i per sort, a canviat aquesta forma de "maltractar" a les dones.

1 comentario:

  1. Un luxe d'entrevistat i un bon disseny de l'entrevista, Yeray. Felicitacions als dos de la meua part, especialment al teu iaio per col.laborar amb nosaltres.

    No obstant, les conclusions eren comparant les entrevistes i opinions dels dos entrevistats. Cal estar atents.

    ResponderEliminar